THE NEW ARISTOCRATS
mens club II

                                           « Από ΄δω και στο εξής ο άντρας αρχιζει να αγαπά τον εαυτό του», είπε η μοναδική στην Ελλάδα  trends forecaster Αθηνά Ματίς και για άλλη μια φορά οδήγησε τους καλεσμένους της στην μαγεία του στιλ και της κομψότητας. Αφορμή, το πρώτο -για αυτή τη σαιζόν- σεμινάριο στιλ με την μορφή event, το γνωστο πια σε όλους μας MENS CLUB,  ‘’παιδί’’ του  PLAN B trends. Την φορά αυτή όμως μιλάμε για το MENS CLUB II  και για μια εκδήλωση πιο μεστή και πιο …προχωρημένη από την προηγούμενη. Και τι πιο ιδανικός χώρος για να υποδεχτεί δεκάδες επιχειρηματίες, ανθρώπους της μόδας και των τεχνών, από το CASABLANCA Μusic Ηall !Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στις 21 Οκτωβρίου και από τις 8 το βράδυ η Αθήνα υποδέχτηκε την νέα μορφή ΑΝΔΡΑ για τα επόμενα χρονια. Τέρμα λοιπόν τα μούσια, η υπερβολική τριχοφυία, η έντονη άθληση με σκοπό στη γράμμωση και επιστροφή στον ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ άνδρα. Τον προσεγμένο, τον λεπτεπίλεκτο, τον νάρκισσο, τον πολύ ερωτευμένο –με τον εαυτό του…

 

Επιστροφή στον άνδρα που προσέχει το τι πίνει, τι τρωει και το τί φοράει όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας.  Με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Χριστόφορου Αντωνιάδη, η Αθηνά Ματίς ντυμένη με Erifilli Nikolopoulou Couture οδήγησε τους καλεσμένους της στο δικό της δρώμενο ιχνογραφώντας ακριβώς αυτή τη μορφή ‘’άνδρα’’ που θα κυριαρχήσει για το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Κορυφαίοι εισηγητές αυτού του στιλ φώτισαν με τις γνώσεις τους αυτή την  παρουσίαση και βοήθησαν τους καλεσμένους της βραδυάς να κατανοήσουν το μέγεθος αυτής της …αλλαγής.

 


Έκπληξη προκάλεσε η πρώτη τυφλή γευσιγνωσία από reserved malts της DIAGEO. O  Παναγιώτης Αγγελίδης και η ομάδα του έδωσαν την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γευτούν τρια κορυφαία malts και να κατανοήσουν την αξία της μοναδικότητας. Και όλα αυτά, έχοντας τα μάτια τους δεμένα, ώστε μόνο η γεύση, η αφή και η ακοή να είναι σε επαγρύπνηση!

 

Στη συνέχεια, η σκυτάλη πήραν τα αδέρφια Χρήστος και Αντώνης Νιφλής, εγγονοί του Χρήσου Τριανταφυλλιδη και διάδοχοί του στον ιστορικό ανδρικό οίκο ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ. Με επιμονή στην ποιότητα των υλικών και της προσοχής στη δημιουργία, τα αδέλφια Νιφλή παρουσίασαν bespoke πουκάμισα – η νέα μανία των ανδρων- και  lοungewear.

 

Ο θεσσαλονικιός Κωνσταντίνος Θεοφανίδης για ακόμα μια φορά μύησε τους ανδρες στη γοητεία του χειροποίητου και μοναδικού παπουτσιού. Και όταν μιλάμε για ‘’χειροποίητο’’ εννοούμε '' χειροποίητο''.Ενώ ο μαιτρ του ανδρικού στιλ  Γιώργος Παπαδόγαμβρος καθόρισε τις τάσεις του ανδρικού ρούχου για τον χειμώνα που έρχεται.

  Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο διεθνής ποδοσφαιριστής Bruno Cirillo, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας, ο πλαστικός χειρουργος Γιάννης Λύρας, ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης, ο Νίκος Αλεξανδράτος, ο αρχιτέκτονας  Θανάσης Κυρατσούς, ο mr.Opera Chatique Γιώργος Τζουβάρας και οι  Θοδωρής Βαρβίας, Αλέξης Αδάμ, Χάρης Ασημακόπουλος, Γιώργος Καλφαμανώλης, Άλεξ Καββαδίας. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και εκλεκτές κυρίες όπως η ιατρός Παρί Ράπτη, η διατροφολόγος Στεφανία Χατζή, η Λίλη Κυρατσού, η Μαρία Χωριανοπούλου, η Margaret Cruzemark, η Άντα Τοπαλίδου κ.ά.

 
“The New Aristocrats”
Creative Director: Αθηνά Ματίς
Αrt Direction: Χριστοφορος Αντωνιάδης
Χορογραφία: Ιωάννα Βλαγκούλη
Make Up-Hair: Κατερίνα Θεοχάρη
Photos:Νικος Αλεξανδράτος, Γιάννης Ρένεσης


HOT LIST

 

YOU:)

most people we cross each day are forgotten instantly.
Sometimes some individuals
have a little "undefinable something" that makes them
unforgettable!
Maybe it's you:)


DECO

   *dolce vita by RIVA, παραμύθι πολυτέλειας και λεπτού γούστου.

*colors
χρώμα και διά8εση σε μια απογειωτική συμμετρία.

* the cubists
έπιπλα με καθαρούς
άξονες που παραπέμπουν
στον κυβισμό.

PERSONS

* το νέο κεφάλαιο του περιοδικού. Συνεντεύξεις με σημαντικούς ανθρώπους, όπως δεν τα έχετε δει , ακούσει ή διαβάσει ποτέ CoolTASTE

  * Μια τάρτα από λεμόνι, μα μια ταααάρτα...! Από τον Χρήστο Μάτη-φυσικά.

*Pizza χωρίς ζυμάρι? Ναι, ο Χρήστος Μάτης τολμά και μας την προσφέρει... 

* Η ΡΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ μας παραδίδει 3 παλιές συνταγές για σπτικά λικερ, όλο άρωμα και χρώμα.

* παρουσίαση: GBCorner

  * συνταγές- έκπληξη για   γαστρονομικά κοσμήματα!

Login Panel

Newsletter
Subscribe to our Newsletter!

Your Email: