ONE OF A KIND
by SISLEYΗ κορυφαία φωτογράφος Bettina Rheims, δημιουργεί και φωτογραφίζει τη διαφημιστική εκστρατεία Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 της Sisley προκαλώντας τα στερεότυπα των φύλων με χάρη αλλά και ευαισθησία.


travel project_PlanBtrend
by Athena MatisseΛίγο πριν την έναρξη της νέας σαιζόν για το planBtrends, ας θυμηθούμε τί έγινε στο τελευταίο -τον Ιούλιο.
Μιλάμε για το travel project, στις εγκαταστάσεις  LAKIS GAVALAS S.A, στην Κάντζα Αττικής.

matisse_planbtrends_travel from planBtrends on Vimeo.


                                                           Soiree by Athena Matisse

Ανακαλύψτε τί έγινε στο  exclusive soiree της Αθηνάς Ματίς & του planBtrends
 στο μοναδικό ΓΙΑΣΕΜI_στην Πλάκα...ΓΛΥΚΙΕΣ ΑΛΧΗΜΙΕΣ
μια συζήτηση με τον ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟΤον συνάντησα στο κτήριο που φιλοξενεί τον μαγικό κόσμο του.
Ευγενικός, αυστηρός -αρκετές φορές, τέλειος οικοδεσπότης, με ώριμη σκέψη, ο δάσκαλος ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ μιλά για την τηλεόραση, τα ''καλάμια'', τους τηλε-μάγειρες &  τα τηλεπαιχνίδια, την Αθήνα, τον έρωτα, τη δουλειά του, το πρόβλημα ταυτότητας και τους νέους.


planBtrends

HAMAM projectH VIP πρόσκληση  ήταν ξεκάθαρη. «Η Αθηνά Matisse ξαναχτίζει τον μύθο του hammam σε νέες βάσεις και σας προσκαλεί στην πιο μαγική εμπειρία…»  Και αυτό ακριβώς έγινε!
Η εμπνεύστρια του planBtrends, αρχιτέκτονας και διεθνώς ανεγνωρισμένη trends forecaster Αθηνά Matisse αρχές Απριλίου κάλεσε 150 διάσημους φίλους της και τους ιχνογράφησε τον σύγχρονο μύθο του χαμάμ.


planBtrend_HAMMAM_project_ from planBtrends on Vimeo.


ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ
«τα πάντα ξεκινούν από το concept»

 

Νέος, ταλαντούχος –το δείχνει εξάλλου κα η επιτυχία του, χαμηλών τόνων, δημιουργικός, με συγκεκριμένες απόψεις και πιστεύω. Αυτός είναι ο Επιφάνιος Σκιαθίτης , ένα παιδί από την Σκόπελο που αγαπά τη γυναίκα και που κατάφερε μέσα σε λίγα –σχετικά- χρόνια να κάνει την Αθήνα να μιλάει για αυτόν. Και η κουβέντα μαζί του, για τα PROSWPA by Burleigh's, στο ατελιέ του στην πλ.Βικτωρίας ξεκίνησε από αυτό:


Παύλος Μοσχίδης - Spirits of adventure
ο άνθρωπος που θα μάθει την Ελλάδα να πίνει τζιν!

 

«Ωραίος -ως Έλλην», αεικίνητος σαν επιχειρηματίας, έξυπνος, πολυταξιδεμένος, γεννημένος στη Λάρισα. Στα 14 ο μπαμπάς πήρε μετάθεση στις Βρυξέλλες, επιστρέφει για σπουδές στο Αριστοτέλειο, στη συνέχεια μεταπτυχιακό στην Ολλανδία, μορφωμένος και με μια διαφορετική αντίληψη για την οικονομία και τις επιχειρήσεις. Ο Παύλος Μοσχίδης επέστρεψε στην Ελλάδα από την Ολλανδία και στην αρχή, το ’15, είχε μια συμβουλευτική εταιρία διεθνώς σχετικά με το αλκοόλ και την εμπορία του. Στη συνέχεια και εξαιτίας ενός one way ticket ταξιδιού στην Κορέα για μια εταιρία με στόχο να μην γυρίσει πίσω αν δεν κλείσει τη συμφωνία στη Σεούλ. Έτσι ήρθε στα χέρια του το  Burleigh’s .Τον Σεπτέμβρη ήρθε το τζιν στην Ελλάδα και είναι η πιο τίμια επιλογή…!

 


MARIA CALLAS : “La Torta Paradiso”
«Το να μαγειρεύει κανείς είναι σαν να δημιουργεί. Αυτός που μαγειρεύει ωραία, του αρέσει και να επινοεί.»

 


                           

Μια διαφορετική προσέγγιση στον θρύλο της μεγάλης ντίβας Μαρια Κάλλας  επιχείρησε –και τα κατάφερε- η Αθηνά Ματίς και η ομάδα της στο πρώτο planBevent του 2017. Θέμα του, η Κάλας αλλά όχι σαν φωνή, μάλλον και σαν φωνή, αλλά όχι μόνο. Η διεθνής  trend forecaster Αθηνά Ματίς αποκάλυψε μια άλλη πλευρά της ντιβίνα. Μια μεγάλη μανία της και μια σοβαρή απασχόλησή της στον ελεύθερο χρόνο της. Και αυτή είναι η μαγειρική!

click here 
                                 ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

                                            Ποτέ δεν έπαψα να είμαι μαθητής. Ποτέ δεν είπα ''τό 'χω''


Φέτος είναι η χρονιά του. Ο Στράτος Τζώρτζογλου τις μισές μέρες της εβδομάδας παλεύει με την ψυχασθένεια του Ρουμπέρτο Τσούκο στο υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης και τις υπόλοιπες ανεβαίνει Θεσσαλονίκη παλεύει και στο τέλος παραδίδεται στην Αφροδίτη του Άιβς.... Και αυτο το τελευταίο είναι η αφορμή για την κουβέντα με τον τελευταίο μαθητή του Καρόλου Κουν, συνειδητό, ευσεβή ηθοποιό και ευγενή φίλο.

click here
 


  La Soiree                                                                  
                                                                          Performance Χορού

 
HOT LIST

 

YOU:)

most people we cross each day are forgotten instantly.
Sometimes some individuals
have a little "undefinable something" that makes them
unforgettable!
Maybe it's you:)


DECO

   *dolce vita by RIVA, παραμύθι πολυτέλειας και λεπτού γούστου.

*colors
χρώμα και διά8εση σε μια απογειωτική συμμετρία.

* the cubists
έπιπλα με καθαρούς
άξονες που παραπέμπουν
στον κυβισμό.

PERSONS

* το νέο κεφάλαιο του περιοδικού. Συνεντεύξεις με σημαντικούς ανθρώπους, όπως δεν τα έχετε δει , ακούσει ή διαβάσει ποτέ CoolTASTE

  * Μια τάρτα από λεμόνι, μα μια ταααάρτα...! Από τον Χρήστο Μάτη-φυσικά.

*Pizza χωρίς ζυμάρι? Ναι, ο Χρήστος Μάτης τολμά και μας την προσφέρει... 

* Η ΡΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ μας παραδίδει 3 παλιές συνταγές για σπτικά λικερ, όλο άρωμα και χρώμα.

* παρουσίαση: GBCorner

  * συνταγές- έκπληξη για   γαστρονομικά κοσμήματα!

Login Panel