La Soiree                                                                  
                                                                          Performance Χορού

 

 

 

Το La Soirée είναι μια χιουμοριστική προσέγγιση της προσκόλλησης στον άλλοτε τρόπο ζωής της "υψηλής κοινωνίας". Ένας τρόπος ζωής που με βάση τα σημερινά δεδομένα φαντάζει αστείο και ακατόρθωτο να συντηρηθεί...

Η ματαιοδοξία και ο δονκιχωτισμός των πρωταγωνιστών θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ζωντανές συνήθειες και συμπεριφορές που μας παραπέμπουν σε μία εντελώς διαφορετική, αλλά ταυτόχρονα τόσο πανομοιότυπη με τη σημερινή, κοινωνική πραγματικότητα. Συνεχίζοντας τελετουργικά το δικό τους "savoir vivre" αντιμετωπίζουν καταστάσεις ξεκαρδιστικές, μέσα από τις οποίες ξεπροβάλλει έντονα το στοιχείο της μελαγχολίας.

 

Σύλληψη-Χορογραφία: Χριστίνα Γαζή, Νίκη Παούρη
Ερμηνεία: Χριστίνα Γαζή, Νίκη Παούρη, Παναγιώτης Πολίτης, Σάκης Κλεισιάρης
Μουσική Επιμέλεια-Σύνθεση: Σάκης Κλεισιάρης
Διδασκαλία-Χορογραφία Waltz: Μάρθα Ελευθερίου
Επιμέλεια Αφίσας: Λεωνίδας Περιφάνης
 
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/653401654842723/
Booze :TERMINAL-STAGE, Κολοκοτρώνη 57 Αθήνα (Μετρό Μοναστηράκι)
Παραστάσεις: 3-4-5-6- Ιανουαρίου 2017
Ώρα: 20:30
Εισιτήρια: 10€, 7€ (φοιτητικό, ανέργων)
Πληροφορίες/Κρατήσεις: 6947948516

 

 

BIO: 

HΧριστίνα Γαζήγεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Σπούδασε στην επαγγελματική σχολή χορού της Δέσποινας Γρηγοριάδου και στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Συνέχισε τις χορευτικές της σπουδές, στο Salzburg Experimental Academy of Dance (SEAD) της Αυστρίας από όπου και αποφοίτησε. Από το 2011 έως σήμερα έχει συνεργαστεί με πλήθος χορογράφων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τα σημαντικότερα ονόματα για τους οποίους έχει εργαστεί, είναι η ομάδα AjkunBalletCompany στην Νέα Υόρκη, η Αμερικανίδα χορογράφος SimoneForti, όπως επίσης και η Αυστριακή χορογράφος DorisUhlich, όπου αποτελεί πλέον βασικό μέλος της χορευτικής της ομάδας. Ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, έχει χορέψει σε σημαντικές διεθνείς σκηνές και φεστιβάλ στην Αμερική, στο Ισραήλ, στην Γερμανία, στην Αυστρία και σε πολλές ακόμα χώρες. Τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιείται στον τομέα της χορογραφίας, έχοντας παρουσιάσει δουλείες σε σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού. 

Η Νίκη Παούρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος της Σχολής Χορού της Δέσποινας Γρηγοριάδου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας). Είναι επίσης δασκάλα HathaYoga, πιστοποιημένη από το YogaAllianceInternationalAssociation. Έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις  "ManipulationI-VII" (1o Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Θεσσαλονίκης, 2011), "S.O.S.iety" (2012),   "Εμπλοκή" (Φεστιβάλ Έκφραση Αθήνα, Θέατρο Σχολής Καλών Τεχνών, 2013) κ.α. Το 2015 δημιούργησε το VideoDance "Symbiosis", που προβλήθηκε στο ScreenDanceFestival 2016 (Σουηδία) και στο   Moving Images Videodance festival  (Nikosia, Cyprus) .  Από τον Οκτώβριο του 2016 είναι μέλος του προγράμματος DanceStartUpVIIστην Μπολόνια της Ιταλίας.

HOT LIST

 

YOU:)

most people we cross each day are forgotten instantly.
Sometimes some individuals
have a little "undefinable something" that makes them
unforgettable!
Maybe it's you:)


DECO

   *dolce vita by RIVA, παραμύθι πολυτέλειας και λεπτού γούστου.

*colors
χρώμα και διά8εση σε μια απογειωτική συμμετρία.

* the cubists
έπιπλα με καθαρούς
άξονες που παραπέμπουν
στον κυβισμό.

PERSONS

* το νέο κεφάλαιο του περιοδικού. Συνεντεύξεις με σημαντικούς ανθρώπους, όπως δεν τα έχετε δει , ακούσει ή διαβάσει ποτέ CoolTASTE

  * Μια τάρτα από λεμόνι, μα μια ταααάρτα...! Από τον Χρήστο Μάτη-φυσικά.

*Pizza χωρίς ζυμάρι? Ναι, ο Χρήστος Μάτης τολμά και μας την προσφέρει... 

* Η ΡΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ μας παραδίδει 3 παλιές συνταγές για σπτικά λικερ, όλο άρωμα και χρώμα.

* παρουσίαση: GBCorner

  * συνταγές- έκπληξη για   γαστρονομικά κοσμήματα!

Login Panel