ROMEO & JULIET the happy end

 

Τα γραπτά (!) θέλουν το θρυλικό σεξπηρικό ζευγάρι να μην ενωθεί ποτέ. Ο θρύλος, όμως επιμένει να τους θέλει μαζί! Ερωτευμένοι και λαμπεροί, έτοιμοι για θαύματα και …παντρεμένοι.  Το θέμα όμως είναι, σήμερα αν η ιστορία επαναλαμβανόταν η Ιουλιέτα τι θα φορούσε στον γάμο της; Πως θα ήταν το πέπλο της, οι φίλες της πως θα παρουσιάζονταν;  Ποιος ο –πικάντικος- ρόλος της βασίλισσας Ελισάβετ και του φίλου της, του Γουίλλιαμ Σαίξπηρ;

[romeo&juliet_official video from planBtrends on Vimeo.]

 

 

Η Αθηνά Ματίς, η ιδρύτρια του planBtrends,  με ροκ ελισαβετιανή διάθεση αναπλάθει την ιστορία του πιο θρυλικού ζευγαριού, δίνει απαντήσεις στα παραπάνω ερώτημα και  την παρουσιάσε, σαν ένα κομμάτι του planBtrends, την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στο θέατρο ΒΑΦΕΙΟ.

 ROMEO & JULIET the happy end ο τίτλος τού , σταθερά,  μηνιαίου ‘’ζωντανού’’ περιοδικού της διεθνούς φήμης trend forecaster Αθηνάς Ματίς και πιστέψτε μας η ανατροπή εξέπληξε.

Έπιπλα - antiques ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, πέπλα - NYMFI, νυφικά – Vasilis Emmanouel Zoulias / Erifylli Nikolopoulou / Lena Katsanidou / il Pavone κοσμήματα – Keras / Pericles Kondylatos, παπούτσια -Καλογηρου , γλυκά -Κωνσταντινίδης, bedclothes –Guy Laroche, μια ‘’κρέμα’’ έκπληξη για την ευαίσθητη γυναικεία περιοχή που για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στην χώρα -Olotis, το λικέρ –σταθμός του ΄16-’17 -Roots, λουλούδια -Airplants  και μια πρωτοποριακή μέθοδος βελτίωσης του χρώματος του σμάλτου των δοντιών –White Care,  έδωσαν το στίγμα της  παλιάς ερωτικής ιστορίας με ευτυχή κατάληξη, σε αυτή την εκδοχή.

Με dress code, “total black+something red”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και η VIP πρόσκληση, 180 επιλεγμένοι καλεσμένοι ‘’πλημμύρισαν’’ το θέατρο ΒΑΦΕΙΟ –κτήριο του τέλους του 19ου αι. όπου στεγάζονταν τα πρώτα στην ελληνική ιστορία βαφεία υφασμάτων και είδαν με ‘’άλλο’’ μάτι όχι  μόνο την σεξπηρική ιστορία, ή την διαδικασία του γάμου αλλά και την ίδια τη μορφή της βασίλισσας Ελισάβετ. Μιας βασίλισσας σύγχρονης του Σαίξπηρ, με ιδέες και εμμονές και …’’φαντάσματα’’.

Στο τέλος της βραδιάς η ΑΘΗΝΑ ΜΑΤΙΣ  ανανέωσε το ραντεβού με τους καλεσμένους της για το τέλος Ιανουαρίου, υποσχόμενη μια διαφορετική προσέγγιση σε ένα μύθο της Τέχνης, του Στυλ, της γαστριμαργίας*  και της …εμμονής.

Ποια είναι αυτή;

Έκπληξη και υπομονή μέχρι  τις 10 Ιανουάριου οπότε και θα λάβετε τις σχετικές προσκλήσεις…. 

HOT LIST

 

YOU:)

most people we cross each day are forgotten instantly.
Sometimes some individuals
have a little "undefinable something" that makes them
unforgettable!
Maybe it's you:)


DECO

   *dolce vita by RIVA, παραμύθι πολυτέλειας και λεπτού γούστου.

*colors
χρώμα και διά8εση σε μια απογειωτική συμμετρία.

* the cubists
έπιπλα με καθαρούς
άξονες που παραπέμπουν
στον κυβισμό.

PERSONS

* το νέο κεφάλαιο του περιοδικού. Συνεντεύξεις με σημαντικούς ανθρώπους, όπως δεν τα έχετε δει , ακούσει ή διαβάσει ποτέ CoolTASTE

  * Μια τάρτα από λεμόνι, μα μια ταααάρτα...! Από τον Χρήστο Μάτη-φυσικά.

*Pizza χωρίς ζυμάρι? Ναι, ο Χρήστος Μάτης τολμά και μας την προσφέρει... 

* Η ΡΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ μας παραδίδει 3 παλιές συνταγές για σπτικά λικερ, όλο άρωμα και χρώμα.

* παρουσίαση: GBCorner

  * συνταγές- έκπληξη για   γαστρονομικά κοσμήματα!

Login Panel