NeoVintage event by PlanBtrends & Athena Matisse

Η μόδα επιστρέφει.

Το στιλ είναι εδώ και οι ειδικοί αποφάσισαν.

Κοιτάμε μπροστά με μια ματιά στο παρελθόν.

 Γιατί, το νέο στυλ είναι το νέο vintage!video by: T-ZED production
location: THE SOWL 
 fotos: EFFIE TRAITSE

 

 

Εξάλλου αυτό είναι το μήνυμα από τη λαμπρή εκδήλωση που οργάνωσε η ιέρεια του νέου στυλ και ψυχή του PlanBtrends, Αθηνά  Matisse, τη Δευτέρα-22 Φεβρουαρίου, στον art χώρο του THE SOWL, στη σκιά της Ακρόπολης…

 

Δεκάδες άνθρωποι της Τέχνης, της Μόδας, του Τύπου και των επιχειρήσεων για τρείς ώρες άκουγαν αλλά και έβλεπαν τα μυστικά του στιλ να ξεδιπλώνονται μπροστά τους, με τη βοήθεια βέβαια και των ειδικών επιχειρήσεων.

Σε μια εντυπωσιακή επίδειξη το  Concept Store Art & Industry ξεδίπλωσε την έμπνευσή από τα ντουλάπια της γιαγιάς και έντυσε όλα τα μοντέλα που συμμετείχαν.Ο οίκος νημάτων HOBBY LOBBY προσέφερε τις νέες τεχνικές πλεξίματος και παρουσίασε τις  προτάσεις του.Η κλασσική πια τσίχλα μαστίχας  ΕΛΜΑ εντυπωσίασε με το νέο της look και ξεσήκωσε το κοινό με το video της.

              

Η ΚΕΝΤΙΑ άπλωσε στον χώρο τα υπέροχα σεντόνια της και ο οίκος οπτικών MARAGU παρουσίασε την νεα συλλογή  γυαλιών ηλίου από ξύλο. Ο ΟΙΚΟS, έντυσε τον χώρο με έπιπλα- έργα τέχνης, ενώ το OCTOPUS προκάλεσε οπτικά χαμόγελα με τα γεμάτα στυλ αντικείμενά του.
 

To  make up επιμελήθηκε η ομάδα του Freddy Kalobratsos   Freddy Make up Stage και τα μαλλιά ο μάγος του είδους και υπεύθυνος για το στιλ πολλών επώνυμων Zisimos Vakoletos.

 

 

Για μια ακόμη φορά τα εισαγωγικά βίντεο παρουσίασης της κάθε εταιρίας –σήμα κατατεθέν του PlanBtrends- εντυπωσίασαν τους καλεσμένους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Αθηνά Matisse  , μεταξύ άλλων, προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τη διαφορά  ‘’ρετρό’’ και ‘’vintage’’ τονίζοντας ότι το πρώτο αναφέρεται σε επανασχεδιασμό της παλαιών μορφών, ενώ το δεύτερο – το vintage,είναι το γνήσιο παλαιό που μετράει πάνω από 20 χρόνια! Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία δύο από των κορυφαίων bloggers. Τόσο της Αλεξάνδρας Δράκου, όσο και της Margaret Cruzemark. Και οι δύο πρέσβειρες του στiλ συνομίλησαν με την Αθηνά Matisse, επιβεβαιώνοντας την άποψή της σχετικά με το νέο στυλ από το …παρελθόν.


           

Και μην νομίζετε ότι η βραδιά σταμάτησε και νωρίς. Μετά το επιμορφωτικό κομμάτι , ακολούθησε stylish πάρτι στον κυρίως χώρο του THE SOWL με κύριο αυτουργό το ρούμι BRUGAL…..

 

Σε ότι αφορά τα σχέδια του PlanBtrends, της Αθηνάς  Matisse και της ομάδας της, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι στις 11 Μαρτίου  προσγειώνεται στην Αθήνα από τη Βιέννη ένα κουτί με πολλά-πολλά χαμόγελα ……..

HOT LIST

 

YOU:)

most people we cross each day are forgotten instantly.
Sometimes some individuals
have a little "undefinable something" that makes them
unforgettable!
Maybe it's you:)


DECO

   *dolce vita by RIVA, παραμύθι πολυτέλειας και λεπτού γούστου.

*colors
χρώμα και διά8εση σε μια απογειωτική συμμετρία.

* the cubists
έπιπλα με καθαρούς
άξονες που παραπέμπουν
στον κυβισμό.

PERSONS

* το νέο κεφάλαιο του περιοδικού. Συνεντεύξεις με σημαντικούς ανθρώπους, όπως δεν τα έχετε δει , ακούσει ή διαβάσει ποτέ CoolTASTE

  * Μια τάρτα από λεμόνι, μα μια ταααάρτα...! Από τον Χρήστο Μάτη-φυσικά.

*Pizza χωρίς ζυμάρι? Ναι, ο Χρήστος Μάτης τολμά και μας την προσφέρει... 

* Η ΡΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ μας παραδίδει 3 παλιές συνταγές για σπτικά λικερ, όλο άρωμα και χρώμα.

* παρουσίαση: GBCorner

  * συνταγές- έκπληξη για   γαστρονομικά κοσμήματα!

Login Panel