I ...DO

the wedding show


Μια διαφορετική ματιά στην τελετή του Γάμου και σε ότι αυτό συνεπάγεται, έδωσε η trends consultant Αθηνά Matisse.

 

Στο πλαίσιο των planBtrends και των μηνιαίων επαφών με το κοινό της στο Casablanca Music Hall, η Αθηνά Matisse ιχνηλάτησε, σε 300 και πλέον ειδικούς καλεσμένους, τον δρόμο που πρέπει να …τρέξει κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι και είναι υποχρεωμένο να μην  ξεστρατίσει.

 

Πέντε κορυφαίοι σχεδιαστές υψηλής ραπτικής (ΛΟΥΚΙΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, ΕΡΙΦΥΛΛΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΕΝΑ ΚΑΤΣΑΝΙΔΟΥ και SAMANTHA SOTOS) παρουσίασαν τη δική τους άποψη για τη σημερινή νύφη συνοδευόμενοι από  ισάριθμες άριες.

 atelier Loukia

Η λεπτεπίλεπτη ακριβή δαντέλα της ΛΟΥΚΙΑς διαδέχτηκε την στιβαρή εμφάνιση της ΚΑΤΣΑΝΙΔΟΥ.

 Λένα Κατσανίδου

 Εριφύλλη Νικολοπούλου

Η ρομαντική
ΕΡΙΦΥΛΛΗ συνοδευόμενη από δυο χορευτές της ΕΛΣ στόλισε τις νύφες της με κορώνες και ροδοπέταλα, ενώ η μίνιμαλ SOTOS επαναπροσδιόρισε την φύση του νυφικού.

 Samantha Sotos


Ανάμεσα σε τέσσερις γυναικες δημιουργούς ο
ΖΟΥΛΙΑΣ έλαμψε με τις προτάσεις του, βαδίζοντας στα χνάρια του Dior, υπενθυμίζοντάς μας  ότι η καλαισθησία και το γούστο δεν γνωρίζουν εποχές.

 
Βασίλης Ζούλιας

Η ΑθηνάMatisse βέβαια δεν αρκέστηκε σε αυτό. Κι επειδή ‘’γάμος’’ δεν είναι μόνο η νύφη (!), ο οίκος  ΧΡΗΣΤΑΚΗ, (δηλαδή, οι Αντώνης και Χρήστος Νιφλής) παρουσίασε τις δικές του προτάσεις για τον γαμπρό και επεσήμαναν τα λάθη που ΔΕΝ πρέπει να κάνει στο ντύσιμό του.

  Type Center

To TYPE CENTER έδωσε τη λύση σε όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια που αναρωτιούνται για την άλλη πρόταση στο προσκλητήριο του γάμου τους.

 
Ferma 

Η FLERIA στόλισε τον χώρο και την παρουσιαση των σχεδιαστών με εντυπωσιακές δημιουργίες. Ο οίκος επίπλων FERMA μας ‘’χάρισε’’ τα μεγαλοπρεπή κρεββάτια του στρωμένα με  πρωτοποριακά λευκά είδη από τις συλλογές της εταιρίας DOWN TOWN.

  
Down Town

Ενώ δεν έλειψε και η παρουσίαση της πρώτης ύλης. Η Παλμίνα Δευτεραίου απέδειξε ότι ''το μήλο πάφτει κάτω από την μηλιά''
χαρίοζντας στις γυναίκες χιλιάδες επιλογές.

Φτάνουν μόνο αυτά;

Όχι βέβαια….  

 

Η Matisse παρουσίασε τα 16 (δεκαέξι) ωραιότερα και φίνα μεταξωτά χειροποίητα χαλιά από Περσία, Ινδία και Κίνα, που προσφέρει στην Ελλάδα η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ  και η Εύη Καντονια. Κρεμασμένα από τους εξώστες του Casablanca Music Hall τα μοναδικά έργα ταπητουργίας δέσποζαν στον χώρο δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκομένους να αντιληφθούν το τι μπορούν να κάνουν 1,5 εκατομμύρια κόμποι στο τετραγωνικό!

 

Έκπληξη προκάλεσε το σκηνικό φαγητού που έστησε η Αθηνά Matisse, βασισμένο σε προτάσεις design από την ΒΟΧ architects, όπου η τολμηρή επιχειρηματίας Sonia Savurdic παρουσιασε τις τάσεις στο σύγχρονο art de la table. 

Ιδιαίτερο χρώμα στην βραδυά έδωσαν, με μια διαφορετική εμφάνιση, τα βερνίκια νυχιών της ΟΡΙ… Τέσσερις εκδοχές της Ιουλιέτας, ντυμένες όλες με δημιουργίες του οίκου ΛΟΥΚΙΑ παρουσίασαν,  για πρώτη φορά, όλη την παλέτα από χρώματα της Venice collection. Στη συνέχεια, τρία παιδιά φορτωμένα με δίσκους γεμάτους από α νέα προϊόνα της ΟΡΙ, ξεχύθηκαν στον χώρο του Casablanca Music Hall  χαρίζοντας σε όλες τις γυναίκες της βραδυάς κι από ένα βερνίκι που θα δημιουργήσει εξάρτηση…

Το show έληξε με την  Αθηνά Matisse να ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν και να ανανεώνει το ρανεβού της για εξομολογήσεις, σε ότι αφορα τις τάσεις, για τις 18 Δεκεμβρίου…

 
   
   
η Αθηνά Ματίς με το ραβδάκι της Λιάνας Βουράκη 

 

[Οι φωτογραφιες είναι των ΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ, ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΑΜΑΚΗ και ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΤΡΙΝΕΛΗ]

 

HOT LIST

 

YOU:)

most people we cross each day are forgotten instantly.
Sometimes some individuals
have a little "undefinable something" that makes them
unforgettable!
Maybe it's you:)


DECO

   *dolce vita by RIVA, παραμύθι πολυτέλειας και λεπτού γούστου.

*colors
χρώμα και διά8εση σε μια απογειωτική συμμετρία.

* the cubists
έπιπλα με καθαρούς
άξονες που παραπέμπουν
στον κυβισμό.

PERSONS

* το νέο κεφάλαιο του περιοδικού. Συνεντεύξεις με σημαντικούς ανθρώπους, όπως δεν τα έχετε δει , ακούσει ή διαβάσει ποτέ CoolTASTE

  * Μια τάρτα από λεμόνι, μα μια ταααάρτα...! Από τον Χρήστο Μάτη-φυσικά.

*Pizza χωρίς ζυμάρι? Ναι, ο Χρήστος Μάτης τολμά και μας την προσφέρει... 

* Η ΡΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ μας παραδίδει 3 παλιές συνταγές για σπτικά λικερ, όλο άρωμα και χρώμα.

* παρουσίαση: GBCorner

  * συνταγές- έκπληξη για   γαστρονομικά κοσμήματα!

Login Panel