H GANT αποκαλύπτει τη νέα της ταυτότητα. Γέννημα-θρέμμα της Αμερικάνικης Ανατολικής Ακτής, έχει περάσει πολύ από το χρόνο της παρουσιάζοντας ένα χαλαρό Lifestyle στην παραλία όμως τώρα η GANT τινάζει την άμμο από τα χέρια της και ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα. Ένα βήμα προς το πολυαναμενόμενο και συναρπαστικό μέλλον όπου η GANT έχει θέσει σαν στόχο να γίνει ηγετικό Lifestyle brand σε μόνο 5 χρόνια.

«Περάσαμε τέλεια στις παραλίες όμως η παράδοση μας έχει περισσότερες απαιτήσεις από εμάς. Υπάρχει μια όψη της παράδοσης μας που δεν έχει μάθει ακόμη ο κόσμος. Όπως κάποτε φέραμε την επανάσταση στη ραφή πουκαμίσων, τώρα ήρθε η ώρα να δείξουμε την πιο ανθρώπινη και πιο πνευματική όψη του brand μας- κάτι που ούτως ή άλλως υπάρχει στο DNA μας.» εξηγεί η Global Marketing Director της GANT, Caroline Roth.

Στο πνεύμα της δήλωσης της Roth, η GANT με υπερηφάνεια αναγγέλλει το λανσάρισμα της πρώτης συγχρονισμένης παγκόσμιας καμπάνιας της. Ο στόχος της καμπάνιας είναι να αξιοποιήσουμε την παράδοση μας ως αυθεντικοί ράφτες πουκαμίσων αλλά και να υπογραμμίσουμε την αυθεντική ιστορία του Ivy League.

- Ακόμη και πίσω στα 1950 ήμασταν η νούμερο ένα επιλογή για την αγορά πουκαμίσου στα πανεπιστήμια του Ivy League.

- Η νέα παγκόσμια καμπάνια αποτελείται από ένα φιλμ και 5 έντυπες καταχωρήσεις. Μας μιλάει για την ανάγκη που έχουμε για μάθηση, την επιθυμία για καινοτομία και τις νέες ανακαλύψεις.

- Είναι μια γιορτή επικράτησης της διανόησης επί της ομορφιάς. Δεν είναι απαραίτητο το εντυπωσιακό βιογραφικό αλλά περισσότερο τα επιτεύγματα που θα ωφελήσουν όλους τους υπόλοιπους μέσα από τις ιδέες και τις καινοτομίες.

Το φιλμ που δημιουργήθηκε για την παγκόσμια καμπάνια μας διηγείται την ιστορία ενός ιδιοκτήτη καθαριστήριου που υπήρχε στον χώρο ενός Πανεπιστημίου του Ivy League, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια εργασίας του, έχει δει τα πάντα. Από μελλοντικούς προέδρους της Αμερικής να το ρίχνουν έξω μέχρι μελλοντικούς κατόχους Νόμπελ να χάνουν στοιχήματα. Μέσα από τις προσωπικότητες αυτές το φιλμ αναδεικνύει την πλούσια και αυθεντική ιστορία του πουκάμισου GANT, αφού οι καθηγητές του Ivy League αλλά και οι φοιτητές ήταν ανάμεσα στους πρώτους πελάτες της GANT. Όλοι οι ηθοποιοί στο φιλμ φορούν αυθεντικά ρούχα GANT

Οι 5 προσωπικότητες που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια είναι όλοι απόφοιτοι του Ivy League. Φωτογραφημένοι σε άσπρο μαύρο, φορούν όλοι το εικονικό DIAMOND G πουκάμισο της καμπάνιας.

«Όλοι οι πρωταγωνιστές έχουν αλλάξει τον κόσμο με κάποιον τρόπο και όλοι τους αφηγούνται την ιστορία της GANT όπως κι εμείς αφηγούμαστε τη δική τους. Είναι μια αμφίδρομη σχέση.» λέει η Roth.

Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι:

  • Η βραβευμένη με Πούλιτζερ ποιήτρια Tracy K. Smith (Harvard 1990–1997)
  • Ο πρωτοπόρος ζωγράφος Natvar Bhavsar (University of Pennsylvania 1961–1965)
  • Ο προστάτης των δασών Mark Plotkin (Yale 1979–1981)
  • Η θεραπεύτρια των ματιών Jennifer Staple-Clark (Yale 1998–2003)
  • Ο αφιλοκερδής προφήτης George Weiner (University of Pennsylvania 2001–2005)


 

HOT LIST

 

YOU:)

most people we cross each day are forgotten instantly.
Sometimes some individuals
have a little "undefinable something" that makes them
unforgettable!
Maybe it's you:)


DECO

   *dolce vita by RIVA, παραμύθι πολυτέλειας και λεπτού γούστου.

*colors
χρώμα και διά8εση σε μια απογειωτική συμμετρία.

* the cubists
έπιπλα με καθαρούς
άξονες που παραπέμπουν
στον κυβισμό.

PERSONS

* το νέο κεφάλαιο του περιοδικού. Συνεντεύξεις με σημαντικούς ανθρώπους, όπως δεν τα έχετε δει , ακούσει ή διαβάσει ποτέ CoolTASTE

  * Μια τάρτα από λεμόνι, μα μια ταααάρτα...! Από τον Χρήστο Μάτη-φυσικά.

*Pizza χωρίς ζυμάρι? Ναι, ο Χρήστος Μάτης τολμά και μας την προσφέρει... 

* Η ΡΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ μας παραδίδει 3 παλιές συνταγές για σπτικά λικερ, όλο άρωμα και χρώμα.

* παρουσίαση: GBCorner

  * συνταγές- έκπληξη για   γαστρονομικά κοσμήματα!

Login Panel