Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ...ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ


 Μπιτόκ α λα ρους, μοσχαρίσια μάγουλα ‘Χουνκιάρ Μπεγιεντί’, κόκορας με χυλοπίτες γιουβέτσι...
Γεύσεις που για κάποιους συμβολίζουν παλιές, οικογενειακές στιγμές και για άλλους θα αποτελέσουν μια γαστρονομική έκπληξη. Η Αστική Ελληνική Κουζίνα επανέρχεται δυναμικά από σήμερα-Τρίτη, 26/11- και για κάθε μεσημέρι στο εστιατόριο Tudor Hall, στον 7ο όροφο του Ξενοδοχείου King George, το γνωστο και ανακαινισμένο -στην πλ. Συντάγματος, με ένα ειδικό μενού «εξοπλισμένο» με τα πιο διάσημα και νόστιμα πιάτα του περίφημου κυριακάτικου τραπεζιού.


 Σκοπός του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου είναι μέσα από τα πιάτα και τις μυρωδιές να αφυπνίσει συναισθήματα και εμπειρίες οικογενειακής θαλπωρής αλλά και να μυήσει τη νέα γενιά στο ξεκίνημα ένος υπέροχου ταξιδιού παραδόσεων και γεύσεων. Οι συνταγές του με εμφανείς επιρροές από την Ανατολή αλλά και τη Δύση πρωτοπορούν με σκοπό την έναρξη ενός νέου κύματος στην σύγχρονη ελληνική κουζίνα.

Με θέα την ιστορική μας κληρονομιά, την Ακρόπολη και το Καλλιμάρμαρο, δοκιμάστε πιάτα που αποτελούν κομμάτι των ελληνικών μας παραδόσεων.

Όσο για τις τιμές? Θα εκπλαγείτε...Cool 

ΣΗΜ:Το ξενοδοχείο King George, του οποίου τον έλεγχο έχει η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., θα διαχειρίζεται επίσης η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1,162 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 171.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι St. Regis®, The Luxury Collection®,  W®, , Westin®, Le Méridien®, Sheraton®, Four Points® by Sheraton, Aloft®, ElementSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.starwoodhotels.com/.

HOT LIST

 

YOU:)

most people we cross each day are forgotten instantly.
Sometimes some individuals
have a little "undefinable something" that makes them
unforgettable!
Maybe it's you:)


DECO

   *dolce vita by RIVA, παραμύθι πολυτέλειας και λεπτού γούστου.

*colors
χρώμα και διά8εση σε μια απογειωτική συμμετρία.

* the cubists
έπιπλα με καθαρούς
άξονες που παραπέμπουν
στον κυβισμό.

PERSONS

* το νέο κεφάλαιο του περιοδικού. Συνεντεύξεις με σημαντικούς ανθρώπους, όπως δεν τα έχετε δει , ακούσει ή διαβάσει ποτέ Cool



TASTE

  * Μια τάρτα από λεμόνι, μα μια ταααάρτα...! Από τον Χρήστο Μάτη-φυσικά.

*Pizza χωρίς ζυμάρι? Ναι, ο Χρήστος Μάτης τολμά και μας την προσφέρει... 

* Η ΡΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ μας παραδίδει 3 παλιές συνταγές για σπτικά λικερ, όλο άρωμα και χρώμα.

* παρουσίαση: GBCorner

  * συνταγές- έκπληξη για   γαστρονομικά κοσμήματα!

Login Panel